Els nostres alumnes opinen

Mª Dolors

Recomanaria els cursos de Factoria de Lletres a tothom qui busqui classes d’escriptura eminentment pràctiques amb la dosi justa i necessària de teoria. Personalment, vaig fer un curs de narrativa curta i ara repeteixo amb un de novel·la. El que més valoro és com m’han ajudat a millorar l’estil, a detectar vicis i a corregir defectes i, sobretot, a escriure, escriure i escriure.

Mª Dolors
Esther

El meu pas per Factoria de Lletres, és molt positiu. Agraeixo a la professora, l’Assum,  la puntualitat en emetre els exercicis i l’acurada analítica en les correccions. Així com la seriositat en les normes establertes i l’amabilitat en les seves opinions. Aprens, a cada exercici, pel  contingut del material  sobre el tema que es proposa, així com de la bibliografia que es presenta, dels autors, etc. Però sobretot per la passió a la literatura que desprèn la professora.

Esther
Ferran

Gràcies Factoria de Lletres per fer-me gaudir de l’escriptura, de la lectura i de l’anàlisi tant del que llegeixo, com sobretot del que escric. Sovint penso coses que, quant les escric, no reflecteixen el que pretenia i amb el curs he adquirit eines per millorar la meva tècnica i escriure amb més coherència. Ajuda molt llegir als companys i sobretot la guia de l’Assum, sempre positiva a pesar de crítica. La lectura dels apunts és entenedora i llegir críticament altres textos i opinar-ne amb els companys fa que també llegir sigui una nova experiència.

Ferran
Emili

Una experiència molt positiva. Està ben organitzada, disposes de suport quasi immediat, retroalimentació excel·lent dels exercicis, bon rotllo amb els companys/es de curs … què vols més!

Emili